De voortgang van de huisartspraktijk van dokter van Turennout – Huisartsenpraktijk Wesselerbrink – Enschede
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Wesselerbrink
Wesseler-nering 60-8 7544 JC
Enschede

Terug naar overzicht

De voortgang van de huisartspraktijk van dokter van Turennout

Enschede 2-11-2017

Betreft; De voortgang van de huisartspraktijk van dokter van Turennout.

Geachte Mevrouw, Mijnheer,

Het is al weer drie maanden geleden dat u een schrijven over onze huisartspraktijk ontvangen heeft.  Sinds die tijd zijn er nieuwe ontwikkelingen waarover ik u hiermee wil informeren. Het is duidelijk geworden dat ik vanwege mijn gezondheid op dit moment niet in staat ben om mijn huisartspraktijk voort te zetten. Helaas moet ik na 21 jaar afscheid nemen van de praktijk hetgeen formeel op 01-01-2018 zal gebeuren.

Het is na veel zoeken gelukt om de opvolging van de praktijk te kunnen garanderen. De praktijk blijft gewoon open onder de naam “Huisartsenpraktijk Maatschap Wesselerbrink”. De huidige waarnemers zullen hier nog een tijdje werkzaam zijn.

In maart 2018 komt dokter dhr. J Otten en in juni 2018 komt daarnaast dokter mw. J. Albek in de praktijk werken. Met deze dokters komt er weer een rustige situatie zonder veel wisselingen van dokters zodat u weer een relatie op kunt bouwen met uw eigen huisarts. Daarnaast blijven de assistentes, die toch de steunpilaar van onze praktijk zijn, gewoon aanwezig. U kunt bij hen net zo terecht met uw vragen en problemen als altijd. De praktijk blijft dus gewoon open, alleen met andere dokters.

Ik wil u hierbij hartelijk bedanken voor het vertrouwen wat u mij over al die jaren gegeven hebt. Ik heb over deze tijd veel goede herinneringen. Ik vond het van belang om u vanuit uw eigen vragen en referentie kader hulp te bieden. Ik hoop dat u dat ook zo heeft ervaren.

Het afscheid is voor mij niet een vrijwillige keuze.  Ik geef geen afscheidsreceptie.  Mocht u nog een bericht o.i.d. willen sturen dan kunt u dat gewoon aan de praktijk richten met mededeling “Prive voor dokter van Turennout”.

Ik verwacht dat met bovengenoemde procedure een goede en persoonlijke huisartsenzorg voor u gegarandeerd blijft en wens u alle goeds toe.

Met vriendelijke groet en a adieu,

Sietse van Turennout,

Uw huisarts

Publicatiedatum: 26-11-2021